Wynajmujemy apartament, zarezerwowałyśmy również lożę w klubie, bo najpierw imprezę zaczynamy w apartamencie, a później koło północy lecimy do klubu potańczyć

Była zbiórka, każda dziewczyna wpłaciła mi wyznaczoną przeze mnie kwotę.
Więc miałyśmy konkretny, ograniczony budżet do wykorzystania.
No i szukałam apartamentu. Wiadomo, te co lepsze, to droższe. Te gorsze, w gorszym standardzie, tańsze... Podobał mi się bardzo jeden ale był strasznie drogi. Nie mogłam go zarezerwować, bo nie starczyłoby mi hajsu na wszystko... jeszcze ozdoby, pierdoły, prezenty dla Panny Młodej itd... musiałabym jeszcze dołożyć kilka stów z własnej kieszeni a i tak już dołożyłam sporo na ten panieński bo wszystko wyszło drożej niż myślałam...

Więc zarezerwowałam w końcu inny apartament, o wiele tańszy. Też w miarę ładny ale jednak tamten to był miazga...

Trochę rozpaczałam nad tamtym apartamentem, bo był naprawdę świetny. Duży, bardzo ekskluzywny wystrój, wiem, że spodobałby się Pannie Młodej. Ona chciała imprezę w takim stylu „Glamour”.
No ale później już przestałam myśleć o tym apartamencie, wiedziałam, że i tak nas na niego nie stać

No i wczoraj przez przypadek znalazłam go na travelist.pl w mega promocji, o połowę taniej

Kosztował dokładnie tyle co ten tańszy apartament który miałam zarezerwowany

Także odwołałam tamtą rezerwację i zarezerwowałam ten

Dalej nie wierzę, że dorwałam go w takiej śmiesznej cenie, nie wiem jak to możliwe

W tym obiekcie są bardzo ekskluzywne apartamenty, naprawdę drogie a tu taka śmieszna cena

Nic nie zrobiłam, samo przyszło

Nie wiem jak, bo nie wierzyłam, że będziemy tam mieć imprezę, cały czas rozpaczałam, że mamy ten gorszy apartament i jeszcze cały czas sprawdzałam booking i różne inne strony tego typu w nadziei, że może jednak znajdę coś lepszego ale w niskiej cenie, a wszystko było mega drogie.
A tu takie zaskoczenie wczoraj...

Mam nadzieję, że impreza będzie przednia