nałóg - zdrowy, aktywny tryb życia

Piszę bo jak na razie się nie powiodło to co się miało powieść. Palę chyba 2x więcej niż paliłam

No nic obserwuję co wydarzy się dalej.
osa napisał(a):Zrobiłam tą technikę kilka dni temuNawet napiszę swoje intencje
nałóg - zdrowy, aktywny tryb życia
Piszę bo jak na razie się nie powiodło to co się miało powieść. Palę chyba 2x więcej niż paliłamheh nie to żebym się skarżyła i oczywiście uważam, że to moje i tylko moje działanie. Albo zła intencja, albo opory, albo zbyt duże ciśnienie, albo wszystko na raz . Heheheh sama nie wiem
No nic obserwuję co wydarzy się dalej.
mrO napisał(a):Po wykonaniu dwóch szklanek ludzie często mówią, że coś ich zaskoczyło w ich otoczeniu, przeważnie doświadczali zmiany jeśli chodzi o rzeczy ich otaczające: a to inny kolor poszewki na poduszkę, a to inne kwiaty w wazonie lub inne meble.
Sam osobiście nigdy nie przywiązywałem do tego uwagi, po prostu uważałem to za niepotrzebne. Nie chciałem skupiać na tym swojej uwagi. Sowy w zupełności mi wystarczą.
W wolnych chwilach staram się uzupełniać braki wiedzy i dzisiaj jak każdego dnia przerabiałem swój zestaw pytan w Anki (super sprawa do osób uczących się, polecam). Jak u każdego czasami mam problem z zapamiętaniem niektórych rzeczy, więc powtarzam, więc staram się powtórzyć "problem" jak najczęściej. Dzisiaj powtarzając jeden z takich "problemów" natrafiłem na rzecz która zaskoczyła mnie.
Przerabiałem te pytanie już kilka razy i dobrze wiem, że tam było Block a nie Black. Znam siebie i dobrze wiem, że jakbym zobaczył tam "Black" to na pewno bym to poprawił...
Herbata_z_cukrem napisał(a):Dwa pytania: co to Anki? Jakiś program/sposób uczenia się?
Drugie: myślicie, że można wodę czymś zastąpić typu herbata albo napar ziołowy?
To może się wydać dziwne, ale nie przepadam za wodą po prostuczy może lepiej zostać w pierwotnej wersji, bo woda jednak się lepiej kojarzy umysłowi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości