Od początku przejdę do rzeczy.
Jak widzicie wróciłam - wzbogacona o pewne doświadczenia, nauczona czegoś na własnym życiowym błędzie i nadal gotowa na rozwój.
W związku z tym, ponownie przekazano mi forum.
Bardzo dziękuję za dobre zajmowanie się tym miejscem pod moją nieobecność.
Także to jest główna zmiana o której chciałam wspomnieć. Druga to skład administracyjny. Jak wiecie nasza ekipa stróżowo-sprzątająca składa się z administratora i moderatorów globalnych. Jej skład, obok mnie, przedstawia się następująco:
Renata - zastępca administratora, administrator fanpage'a na Facebook'u, moderator globalny
dream75 - moderator globalny
Cecilia (dawniej Nianel) - moderator globalny
Zmiany w PW:
Maksymalna liczba wiadomości w skrzynce odbiorczej to 300 wiadomości. Do tej pory było tak, że kiedy skrzynka się zapełniała, wiadomości nie dochodziły, tylko tkwiły u nadawcy w folderze „Do wysłania” i dochodziły w momencie, kiedy u adresata w skrzynce zwolniło się miejsce. Wywoływało to problemy, gdyż użytkownicy myśleli, że PW nie dochodzą a tym samym serwer się zapychał. Od teraz, jeśli skrzynka przekroczy 300 wiadomości, te najstarsze będą się automatycznie same usuwały. Unikniemy tym samym zapychaniu serwera oraz problemów związanych z niedochodzeniem wiadomości.
Zmiany w wyglądzie forum:
Chciałabym zrobić coś z wyglądem tego miejsca. Podstawowy układ forum zostaje bez zmian – jest prosty i przejrzysty. Chciałabym zmienić coś w kolorystyce, ponieważ ta obecna, jest podstawowym wyglądem każdego forum opartego na phpbb3. Moja propozycja jest więc następująca: albo zostawiamy niebieskie odcienie, ale dodamy jakieś tło albo zmieniamy wariant kolorystyczny. Pozostawiam Wam ankietę – można oddać jeden głos