Mam do tego podejście zabawowe

dream75 napisał(a):Naprawdę wierzycie, że numerologia, astrologia i inne logie mają wpływ na Wasze życie?
Mal napisał(a):Lwiczko, czy Ty jesteś moją siostrą bliźniaczką ?![]()
Ta sama liczba, rok numerologiczny i na dodatek marzenie o byciu bibliotekarką
![]()
![]()
Jak szalałam za ezoteryką to śledziłam wszystko uważnie, na tą chwilę zapomniałam o nowym roku numerologicznym. Wiem, że będzie on lepszy od staregolubię nowości
JaneDoe napisał(a):Dziękuję Lwiczko ! Pierwszy raz czytałam o roku numerologicznym i muszę przyznać ( ze zgrozą ale i ulgą), ze wszystko idealnie się zgadza! Ten rok byl dla mnie ciężki, dużo analizowania, totalny brak energii, grzebanie w przeszłości ( obrazy z przeszłości same pojawiały się w myślach, i to takie zupełnie ze sobą niepowiązane ), czułam wewnętrzną potrzebę odsunięcia się od ludzi. Teraz juz wiem, że to był mój rok 9 i wszystko, absolutnie wszystko mi to wyjaśnia. 9 lat temu miałam dokladnie taki sam ciężki okres. Już nie moge się doczekać 1 roku ! Lwiczko dzieki Tobie mam teraz spokój w sercu i jeszcze więcej wiary. Wszystko dzieje się tak, jak ma się dziać Przede mną zamknięcie najważniejszej aktualnie sprawy, która ciągnie się właśnie od 9 lat. Trzymajcie kciuki !
Lwiczka napisał(a):Naprawdę??? Masz te same liczby i marzy Ci się biblioteka? To może założymy wspólnie jakąś pod numerem Jedenaście?![]()
Lwiczka napisał(a):Moon_Light napisał(a):Obliczyłam swoją liczbę... niesamowite...jeśli dobrze to zrobiłam... to po obliczeniu mojej daty urodzin wyszło mi 1 pozniej po obliczanich imienia i nazwiska sumowało mi sie 9 potem miałam dodać liczbę urodzin z sumowanym imieniem i nazwiskiem i to dało mi znowu 1..
Wiec uznaję, że jestem JEDYNKĄ ..
Edit: I jeszcze zrobiłam taki MYK ... dodalam sobie rok dzisiejszy i moją liczbe i tak wyszło 1...
A i odpowiedz na moja jedyneczke od Wszechświatacytuję : " Jedynka : Bądź pozytywny. Wszystko to o czym myślisz teraz spełnia się, więc upewnij się, że skupiasz refleksje jedynie na tym czego pragniesz. Powierz wszelkie obawy Bogu oraz aniołom"
Ja jestem 11, kiedyś mocno rozgryzałam numerologięJeżeli jesteś Jedynką, to wiedz, że od 20 września wejdziesz w nowy rok numerologiczny, u Ciebie będzie to rok Dwójki
Ja z niego właśnie wychodzę, jest to znakomity rok: pojawiają się nowe energie i możliwości!
cat_ napisał(a):Kochani a jak liczy się z imienia i nazwiska swoją liczbę? Bo nie rozumiem? Zwykła suma liter?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości