Moon_Light napisał(a): mam rozumieć ze bede dwojka i bedzie u mnie tak super super od 20 września ?
Całe życie będziesz 1. To jest Twoja liczba numerologiczna. To o czym pisała Lwiczka to rok numerologiczny, jest ich 9. Ty od września będziesz w 2

Moon_Light napisał(a): mam rozumieć ze bede dwojka i bedzie u mnie tak super super od 20 września ?
eMka napisał(a):Moon_Light napisał(a): mam rozumieć ze bede dwojka i bedzie u mnie tak super super od 20 września ?
Całe życie będziesz 1. To jest Twoja liczba numerologiczna. To o czym pisała Lwiczka to rok numerologiczny, jest ich 9. Ty od września będziesz w 2
Nimfka napisał(a):Ja co chwilę widzę takie liczby jak 17:17, 11:11.
Już nie przywiązuję do tego wagi, bo to zdarza się tak często, ale w zasadzie nic się u mnie po tym nie zmienia
honey1012 napisał(a):Lwiczka napisał(a):Moon_Light napisał(a):Obliczyłam swoją liczbę... niesamowite...jeśli dobrze to zrobiłam... to po obliczeniu mojej daty urodzin wyszło mi 1 pozniej po obliczanich imienia i nazwiska sumowało mi sie 9 potem miałam dodać liczbę urodzin z sumowanym imieniem i nazwiskiem i to dało mi znowu 1..
Wiec uznaję, że jestem JEDYNKĄ ..
Edit: I jeszcze zrobiłam taki MYK ... dodalam sobie rok dzisiejszy i moją liczbe i tak wyszło 1...
A i odpowiedz na moja jedyneczke od Wszechświatacytuję : " Jedynka : Bądź pozytywny. Wszystko to o czym myślisz teraz spełnia się, więc upewnij się, że skupiasz refleksje jedynie na tym czego pragniesz. Powierz wszelkie obawy Bogu oraz aniołom"
Ja jestem 11, kiedyś mocno rozgryzałam numerologięJeżeli jesteś Jedynką, to wiedz, że od 20 września wejdziesz w nowy rok numerologiczny, u Ciebie będzie to rok Dwójki
Ja z niego właśnie wychodzę, jest to znakomity rok: pojawiają się nowe energie i możliwości!
Jak będziesz mieć chwilę to może rozwiniesz temat? zaciekawiłaś mnie
ej u mnie 6 i z daty urodzenia i imienia i nazwiska haha
MagdaLooney napisał(a):Wiecie ja mam zawsze zagwózdkę jak wyliczać tą liczbę bo są dwie szkoły:pierwsza mówi by dodawać całą datę urodzenia, druga,by sumowac dzień i miesiąc. Tak samo z datą rozpoczęcia roku numerologicznego:albo wrzesień albo nowy rok kalendarzowy albo data urodzin.
Ja jestem(wg pierwszego sposobu) ósemka. Według drugiego trójka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości