cześć wszystkim, w końcu się zalogowałam! od jakiegoś czasu obserwuję forum, a w zasadzie bardzo namiętnie przeglądałam jeden wątek zbiorczy- na temat relacji. zaraz tam wskoczę, aby opisać moją sytuację, już nie mogę się doczekać, co na to wszystko mi powiecie...
Zaczęłam od sekretu filmu, poprzez książkę, fanpejdze, artykuły, wypowiedzi i oczywiście testowanie. często myślę o czymś, o czym ktoś zaraz powie (albo potem jakoś dowiem się, domyślę, że było połączenie- na przykład przedwczoraj przypomnieli mi się byli szefowie, którzy zawsze oglądali igrzyska, które w zasadzie jakiś czas już trwają, a dopiero o nich pomyślałam- wiem, ze mnie wspominali, bo wczoraj przyszły listy z pitami- od nich jeszcze nie! więc musieli albo je robić, albo już wysyłać. a pomógł mi na to wpaść moj brat, któremu wysłałam zdjęcie zdjęcia jego pobytu w górach z czasów gimnazjum, a on o tym swojej kobiecie akurat opowiadał...: )) także myślę,że w jakiś już sposób potrafię panować nad energią. jakiś- bo często spadam ze skali (nie wiem czemu, pracuję nad tym.)
super, że was znalazłam. pozdrawiam: B)