Od wczoraj zacząłem anonimowo czytać pewien wątek tu na forum i postanowiłem założyć konto. Śmieszne było to, że czytając dzisiaj wieczorem ten wątek pomyślałem sobie "kiedy mi zaakcpetują konto" i po sekundzie {pling}, przychodzi mejl z potwierdzeniem konta.

Tematyką PP interesuję się od pół roku chociaż mam ochotę zająć się tym na poważnie bo wiem, że coś jest na rzeczy.
Z natury jestem pozytywnym człowiekiem z dość ciemnym dzieciństwem przez co uczę się życia na nowo i jest coraz lepiej

Niestety oprócz pozytywności mam skłonności do obsesji, nadmiernego analizowania, nerwowości, kontrolomaniactwa i ekstremizmu przez co teraz wiem, że odpychałem rzeczy i ludzi, na których mi zależało.
Jedna z moich manifestacji to obecne mieszkanie w którym mieszkam od kilku miesięcy. Miało być w centrum mojego ulubionego miasta, tanie, całe białe, ciche i proste w sprzątaniu i jest!

Mam zamiar wynieść jak najwięcej wiedzy z forum, które chyba najbardziej rezonuje z materiałów o PP i wprowadzić ją w życie. Oglądam tylko jeden anglojęzyczny kanał na temat manifestowania. Secretu jakoś nie czytałem xD. Chcę sobie połączyć PP z astrologią, z którą mam kontakt od ponad roku aby przyciągać lepszych kandydatów na partnera. Intuicja i te sprawy

Fajnie byłoby kogoś poznać tutaj i wymienić się doświadczeniami o PP bo przyznam, że otoczenie ze mną nie rezonuje w tej kwestii, niestety, a szkoda.

Trzymajcie się!
Zieziucha