Bialy Krolik napisał(a):STOP !! Powiedziałem sobie DOŚĆ!!! Jestem gotowy !! Chcę Pracę , chcę pracę w której będę pomagał innym, w której będę szczęśliwy i w której będę zarabiał dużo !! Byłem na ciśnieniu , tupłem nóżką na mój wszechświat , miałem dość pustelni , miałem ogromną chęć wyjść z domu i krzyczeć że świat należy do mnie , że to mój świat i ja tak chcę !!!
Dziękuję!!!!! po przeczytaniu Twojej historii zrobiłam tak samo, postawiłam twarde warunki Wszechświatowi

kończy mi się umowa, nie chcę jej przedlużać w starej firmie i bardzo chcę wrócić do starego zawodu. Wypisałam z czym ma się wiązać praca (tak po ludzku wydawało się to aboslutnie niewykonalne) jakie mają być warunki i określiłam czas do 16.01 (to bylo tydzień temu). Byłam baaaardzo stanowcza w mojej rozmowie z Wszechświatem

. Dziś jest 17.01 i dziś pojawiło się ogłoszenie dokładnie z warunkami jakie chcę!!! NIESAMOWITE!!!!! Stanowisko łączy moją starą pracę z obecną. Dech mi zaparło jak to przeczytałam, zwłaszcza ze wiele razy myślałam o pracy w tej firmie. I nowego pracownika potrzebują niemal natychmiast więc zacznę pracę od lutego - jestem pewna ze zacznę, w końcu przecież to stanowisko Wszechświat stworzył dla mnie:)