W skrócie odblokowanie polega na zmianie postrzegania wydawania pieniedzy. Kiedy wydajesz pieniądze czujesz ,że sie wzbogacasz i Wszechświat ci to wynagradza wspierając cie.
Świetnie to działa na przyjemnościach bo one napędzają nam wibracje ale najlepiej stosować to dosłownie na wszystkim, nawet jeżeli wydajesz pieniądze na mandat za parkowanie czy kare za brak biletu w mpk.
Wiem że to wydaje się chore ale wtedy trzeba mieć świadomość ze dzieki twoim pieniądzom i tej możliwości ktoś sie teraz wzbogaci, ktoś zarobi, Wspierasz Wszechświat i ludzi a to oznacza ,że i Wszechświat Ciebie zaraz wesprze.
Ludzie najczęściej blokują napływ pieniędzy negatywnymi przekonaniami, przede wszystkim tym ,że jak wydają nawet na coś co było ich pragnieniem to czują ,że im ubywa, biednieją.
Jeszcze gorzej jest w przypadku wszelkich rachunków, opłat czy kar.
W ten sposób blokują napływ kasy.
Kolejny sposób blokowania to określanie w jaki sposób mamy zarobić, jak mają przyjść albo nawet konkretne ustalanie kwot.W ten sposób ogranicza sie wszechświat i tym samym blokuje energie pieniędzy.
Najważniejsze odnaleźć radość w wydawaniu i uzyskiwaniu pieniędzy, w tym przepływie.
Oczywiście łatwo sie zapominać ale warto wtedy przypominać sobie za każdym razem gdy wydacie jakaś kasę i czujecie sie z tym źle ,że dajecie coś Wszechświatowi, ktoś na was zarobił i wspieracie Wszechświat wiec ta energia wróci do was pomnażając wam. Podziękujcie za tą sytuacje i taką możliwość i miejcie tylko tą świadomość.
Tak wiec wydając pieniądze tak naprawdę je zarabiacie

Spróbujcie i przekonajcie się czy coś sie zmieni.
I wydawajcie dużo na przyjemności i pragnienia.
I nie przejmujcie sie brakiem pieniędzy, nawet jak macie ostatnie grosze... zajmijcie się wtedy czymś innym, czymś przyjemnym a pieniądze się same znajdą.
Nikt kto jest bogaty nie martwi się w momencie gdy wydaje pieniądze, nie czuje ,że biednieje przez to i musi sie martwić skąd weźmie nowe pieniądze... cieszy się radością wydawania.. komfortem a pieniądze po prostu nie są dla niego problemem i nie ograniczają jego możliwości.
Dlatego trzeba mieć podobną energie kiedy sie nimi operuje.
I jeszcze dodam ,że mi czesto pomaga mix wdzięczności i pytania kwantowego.
Mam jakąś sume, powiedzmy ostatnią dyche to nie rozpaczam ,że jestem biedny i skąd wezme kase tylko staram sie okazać wdzięczność ze jest to 10 zł i zadaje pytanie skoro jest tak dobrze "jak może być jeszcze lepiej"

Spróbujcie tego wszystkiego w codzieności i zacznijcie zauwazać zmiany.
Ja nawet przez to zacząłem trafiać na obniżki super rabaty

To nie tylko generuje dodatkowe zarobki ale właśnie jakies obniżki.