pit napisał(a):To skoro Ty również nim jesteś, to czemu nie masz na mnie żadnego wpływu? Dlatego, że dopiero raczkujemy?
pit napisał(a):To jakimś kiepskim Bogiem jesteś. Drużyna Narcyzów, czy Egoistów
cały czas, to wyobrażenie powstało po naszej wczorajszej rozmowie.Born1975 napisał(a):Moje rozumowanie Boga od czasu gdy zacząłem ten wątek trochę ewoluowało. Dziś rozumiem to ciut inaczej. Ale nie o moim rozumieniu Boga chce teraz pisać, tylko zapytać Was, czy Wasze wyobrażenie na temat Boga też ewoluuje?
pit napisał(a):Szkoda tylko, że nie widzisz, że zajmujemy to samo królestwo pod względem fizycznym, co samo z siebie wyklucza absolutną boskość jednego z nas. Poza tym, jesteś już w stanie ominąć następstwa prawa przyciągania? Ale w sumie cieszę się z Twojego stanu duchowego, w którym doświadczasz swojego błogostanu.
jesteś już w stanie ominąć następstwa prawa przyciągania?
pit napisał(a):Prawo przyciągania nie ogranicza się do świadomego przyciągania. Cokolwiek zrobisz jest akcją, która spowoduje reakcję. Umiesz spodowac zablokowanie reakcji na swoje wszystkie działania?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości