magicmind napisał(a):Słowo klucz, zabawa/trening.
Postarajcie się aby najistotniejsze w tym wszystkim nie było spełnienie intencji a całkowite wyzerowanie oczekiwań.
To ma być niespodzianka a wszystko o co w tej zabawie chodzi to właśnie aby nauczyć się aby nie mieć oczekiwań.
Mi też się nie udało w terminie nic i przynajmniej przekonałem się o tym jak mocne miałem oczekiwania i jaką to frustracje zrodziło we mnie
Spełnilo się jak machnąłem ręką i faktycznie niespodzianki sie posypały
domi napisał(a):magicmind napisał(a):Słowo klucz, zabawa/trening.
Postarajcie się aby najistotniejsze w tym wszystkim nie było spełnienie intencji a całkowite wyzerowanie oczekiwań.
To ma być niespodzianka a wszystko o co w tej zabawie chodzi to właśnie aby nauczyć się aby nie mieć oczekiwań.
Mi też się nie udało w terminie nic i przynajmniej przekonałem się o tym jak mocne miałem oczekiwania i jaką to frustracje zrodziło we mnie
Spełnilo się jak machnąłem ręką i faktycznie niespodzianki sie posypały
Ale "machnąłeś" ręką na wszystkie swoje oczekiwania nawet sprzed tej zabawy? Chodzi mi o to, że nie skupiałeś się na niczym, co chciałeś w tym czasie czy normalnie dalej zadawałeś sobie pytania kwantowe/afirmacje itp?
magicmind napisał(a):Tak, dokładnie masz nie skupiac się na niczym. Ta zabawa świetnie pokazuje czy radzimy sobie i w jakim stopniu z oczekiwaniami.
Mi wydawało sie ze nie mam oczekiwań skoro nie ma konkretnej intencji a jednak były bo po 48h poczułem mega frustracje, też miałem takie myśli ,że pewnie innym się popełnia a mi nie z racji tego ,ze sam najpierw nie sprawdziłem tej techniki a od razu sie nią dziele z innymi.
No i faktycznie jak ludzie pisali o swoich niespodziankach a mi nic nie przychodziło to się nakręciłem jeszcze bardziej.
Wtedy stwierdziłem ze przeciez to miała być zabawa a ja sie przejmuje i tak poważnie podchodze do tego no i powiedziałem sobie trudno najwidoczniej nie tym razem.
No i spełniła się jedna intencja i była niespodzianka a później kolejna, a później w ogóle miałem okres fajnych dużych niespodzianek i bardzo pozytywny czas
Dlatego tak jak napisałem trzeba to traktować jak zabawe i z góry założyć ze nic się nie spełni a jak się spełni to fajnie
Myślę ze ta zabawa doskonale ukazuje działanie Wszechświata i to w jaki sposób go najcześniej ograniczamy i blokujemy.
Powrót do Prawo przyciągania na co dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości