niweleta napisał(a):godzinę temu robiłam kilka przelewów i stwierdziłam, że to czas zmienić pracę na lepiej płatną. Dosłownie 20 min później zadzwonił telefon i zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną
magicmind napisał(a):
dzięki samej tej deklaracji i wypisaniu tego na listach życzeń zaczęły pojawiać się możliwości
Świetlista napisał(a):magicmind napisał(a):
dzięki samej tej deklaracji i wypisaniu tego na listach życzeń zaczęły pojawiać się możliwości
...to była intencja magicmind...a to co zapisane jest b. ważne dla Wszechświata/Pola itp.
magicmind napisał(a):Nie mam pojęcia czy PP istnieje a jeżeli tak to jak ono działa.Dalej mam swoje problemy i wiele niespełnionych marzeń.
mrO napisał(a):@Magicmind
Z cały szacunkiem, ale taki post nie pasuje do tego tematu. To bardziej Twoja historia, która nadaje się do opisania w temacie "Nasze Historie". Mam nadzieje że rozumiesz to.
Nie byłbym sobą, żebym nie przyczepił się do tego o czym napisałeś. Jesteś na forum długo i napisałeś dużo postów, a ja dalej widzę po twoim poście że "męczysz się" z problemami początkujących osób w PP. Co mam namyśli ? Techniki nie przyciągają, a staranie się tym bardziej. Połączenie tych dwóch rzeczy z góry skazuje nas na porażkę w pp.magicmind napisał(a):Nie mam pojęcia czy PP istnieje a jeżeli tak to jak ono działa.Dalej mam swoje problemy i wiele niespełnionych marzeń.
Przepraszam bardzo, to co tutaj w ogóle robisz ? To jest Forum "PP" dla ludzi wierzących w szeroko pojęte "PP", którzy na prawdę w to wierzą, dzielą się wspaniałymi historiami i są gotowi oddać serce innym ludziom, aby oni chodź trochę załapali o co w tym wszystkim chodzi. To tylko twój wybór
Nie byłbym sobą, żebym nie przyczepił się do tego o czym napisałeś. Jesteś na forum długo i napisałeś dużo postów, a ja dalej widzę po twoim poście że "męczysz się" z problemami początkujących osób w PP. Co mam namyśli ? Techniki nie przyciągają, a staranie się tym bardziej. Połączenie tych dwóch rzeczy z góry skazuje nas na porażkę w pp.
Przepraszam bardzo, to co tutaj w ogóle robisz ? To jest Forum "PP" dla ludzi wierzących w szeroko pojęte "PP", którzy na prawdę w to wierzą, dzielą się wspaniałymi historiami i są gotowi oddać serce innym ludziom, aby oni chodź trochę załapali o co w tym wszystkim chodzi. To tylko twój wybór
magicmind napisał(a):Nie mam pojęcia czy PP istnieje a jeżeli tak to jak ono działa.Dalej mam swoje problemy i wiele niespełnionych marzeń.
magicmind napisał(a):Pogodziłem się ze swoją nieporadnością i że nic więcej z siebie już nie wycisnę i tego nie rozgryzę. Jeżeli PP istnieje to ja nie mam pojęcia jak działa bo u mnie ono działa zupełnie inaczej niż według wszelkich opisanych metod i wskazań. Ale może pocieszające dla niektórych osób bedzie wlaśnie to ,że marzenia mogą się spełniać nawet jak masz totalnie najgorsze wibracje i jesteś na samym dnie i wbrew wszystkim zasadom a nawet po 10 latach, bo tak właśnie jest u mnie i ja wychodzę poza wszelkie reguły.
mrO napisał(a):@Magicmind
Jak przejrzysz forum to zrozumiesz ze to co ciebie spotyka jest "regułą" która powtarza się bardzo często u wszystkich osób. Sam również kiedyś tak miałem. To jest droga którą każdy z nas sam musi przejść, aby znaleźć swoją własną.
Trochę sam sobie przeczysz, najpierw opisujesz, co przyciągnąłeś, a potem wątpisz, czy PP istnieje. To na pewno ma swoją nazwę w psychologii, taka tendencja do negowania rzeczywistości.
Myślę, że klucz znajduje się w pierwszym zdaniu - pogodziłeś się. Naprawdę miałeś takie kiepskie wibracje na meczu reprezentacji czy nurkując w morzu, nauczywszy się sam pływać uprzednio?? Trochę mi głupio udzielać rad, bo jestem świeżakiem, ale myślę że dziennik wdzięczności naprawdę by Ci bardzo pomógł!
Powrót do Prawo przyciągania na co dzień
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości