FractalWarrior napisał(a):Blau napisał(a):A Doleczki Venus nad pupą też na mieć? Hehe
Nie znałem tego pojęcia. Fajne.
Z tym się rodzi czy to powstaje w "taki" sposób?
Też nie wiedziałam o czymś takim i nie zwracałam na to uwagi

FractalWarrior napisał(a):Blau napisał(a):A Doleczki Venus nad pupą też na mieć? Hehe
Nie znałem tego pojęcia. Fajne.
Z tym się rodzi czy to powstaje w "taki" sposób?
Blau napisał(a):Też nie wiedziałam o czymś takim i nie zwracałam na to uwagiNa ogół ma się to od urodzenia, ale podobno można też ćwiczeniami osiągnąć heh. Jakimi to nie wiem
FractalWarrior napisał(a):Blau napisał(a):Też nie wiedziałam o czymś takim i nie zwracałam na to uwagiNa ogół ma się to od urodzenia, ale podobno można też ćwiczeniami osiągnąć heh. Jakimi to nie wiem
Nie chodziło mi akurat o ćwiczenia, z czym innymi mi się to skojarzyło
Blau napisał(a):A to czy od tego się robią to nie wiemByć może też, ale na ogół się kobieta z nimi rodzi heh
![]()
Choć nie wiem co może w tych dołeczkach facetów kręcić![]()
FractalWarrior napisał(a):Blau napisał(a):A to czy od tego się robią to nie wiemByć może też, ale na ogół się kobieta z nimi rodzi heh
![]()
Choć nie wiem co może w tych dołeczkach facetów kręcić![]()
Nie wiem czy mówimy o tym samym, mi się to skojarzyło z odciśniętymi kciukami, idealnie w tych miejscach są
Też nie wiem. Fajnie to wygląda, ale żeby mnie kręciło to bym nie powiedział. Wiadomo, różne są gusta, jak sobie uświadomię co mnie potrafi u kobiet kręcić to już nic mnie nie zdziwi
Blau napisał(a):Kilkanaście z tych punktów do mnie pasujehehe
Powrót do Relacje międzyludzkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości