Nimfka napisał(a):W tym tempie to zostaniemy jak modele, Ty od Calvina Kleina, ja od Victoria's Secret
hahaha

Nimfka napisał(a):W tym tempie to zostaniemy jak modele, Ty od Calvina Kleina, ja od Victoria's Secret
cat_ napisał(a):Jakoś od miesiąca stosuję technikę patrzenia w lustro i pytania "jak może być jeszcze lepiej?"
I wiecie co? Schudłam 3 kilo, bez żadnej diety, i każdego dnia mam wrażenie, że ogólnie budzę się coraz ładniejszaMoje włosy jakby odżyły, a cera jest jakby świeższa, polecam wszystkim gorąco!
koniczynka napisał(a):
ale super![]()
![]()
![]()
wystarczy tylko zadawac to pytanie?
California napisał(a):Po rozmowie z moją koleżanką studiującą psychologię powiem Wam coś, co mnie pocieszyło i być może pocieszy i Was, a być może niektórzy z Was to wiedzieli lub wywnioskowali. Otóż ostatnio narzekałam tu, że mam dziwną mimikę twarzy i przy rozmowie z koleżanką powiedziałam jej o tym. Była mocno zaskoczona, ponieważ stwierdziła, że ona niczego takiego nie zauważyła. Opowiedziała mi o tym, że jak się okazuje większość ludzi, z którymi mamy kontakt nie zauważa naszych kompleksów, ponieważ myślą oni głównie o swoich kompleksach. Kochani, nie przejmujmy się więc kompleksami, bo wiele z nich nawet nie jest dostrzeżone przez innychPoza tym wszyscy jesteśmy piękni
Powrót do Relacje międzyludzkie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości