Pierwsze 7 dni słuchałam 174 Hz na słuchawkach, przy sprzątaniu itd czułam straszny spokój więc postanowiłam tak przerobić wszystkie pokolei

Scarlett napisał(a):Bardzo dobrze na nich pracujesz
Z tymi częstotliwościami jest tak jak z wchodzeniem po schodkach - należy iść po kolei, jeden z drugim. Na Platformach też zaczynamy od najniższych w kierunku tych najwyższych. Każdy poziom powinno się przerobić, choć wiem, że niektórych kusi żeby usiąść na jednym schodku bez liczenia się, że są inne - nawet niżej
Istotne jest jednak aby przerobić każdą częstotliwość. Ponieważ często to, co miałaby nam odblokować wyższa częstotliwość, nie ruszy na dłuższą metę jeśli nie odblokujemy czegoś z niższego poziomu
Jak wiecie, ja przy tych częstotliwościach dwupunktuję - dobieram odpowiednie częstotliwości do tematu intencji. No chyba, że robię szybki dwupunkt np. na parking albo miejsce w restauracji
dream75 napisał(a):Ok, a co z natywnym 432 Hz? Co jak słucham tylko tej częstotliwości?
Scarlett napisał(a):dream75 napisał(a):Ok, a co z natywnym 432 Hz? Co jak słucham tylko tej częstotliwości?
To nie jest częstotliwość solfeżowa. Nie wszystko co ma "hz" jest częstotliwością solfeżową. Te, które są, zostały opisane w pierwszym poście tego wątku.
Scarlett napisał(a):Sorry, pomyliłam z 440hz - bo ta nie jest solfeżowa.
Najlepiej jest słuchać po kolei. Tzn. nie cały czas, ale np. przez tydzień najniższą, potem tydzień wyższą itp. To, że będziesz słuchać cały czas jednej, nie zniweluje tego co może np. poprzednia albo jeszcze poprzednia. Rozumiesz? Na końcu słuchaj tej, którą najlepiej odbiera Twój umysł. mi najlepiej podchodzi 852hz. Przy tym mam genialne odjazdy
Albo taką, którą dostosowujesz konkretnie dla Twoich potrzeb w danym momencie. Ale na początek drogi z częstotliwościami, należy po prostu zająć się nimi od początku.
Na Platformach, kiedy przerobimy już najniższa, raczej do niej nie wracamy w naszych wspólnych, cyklicznych wejściach na Platformy, które absolwenci mają co jakiś czas.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość