Kiedy tydzień temu wiele (+ Dream

Nazwałam to "Dwupunktowa niedziela".
W soboty będziemy rzucali jakąś intencją lub tematem do poruszenie podczas dwupunktu, a w niedzielę wieczorem będę Wam robiła zbiorowy dwupunkt na odległość przy wybranej muzyce solfeżowej. Osoby po warsztatach, które znają zasady wykonywania dwupunktu zbiorowego na odległość, również mogą się przyłączyć do procesu

Na jeden dzień - jedna intencja.
Intencja na niedzielę 9 kwietnia 2017 - USUNIĘCIE PODŚWIADOMYCH LĘKÓW
Za pomysł na intencję dziękuję Magdzie

Chętni do zdwupunktowania niech piszą niżej

Dwupunktowych "świeżaków" odsyłam do wątku dotyczącego dwupunktu, a konkretnie od momentu moich warsztatów:
viewtopic.php?f=21&t=251&start=70#p24387
Zrealizowane intencje:
SERIA I
9 kwietnia 2017 - USUNIĘCIE PODŚWIADOMYCH LĘKÓW
16 kwietnia 2017 – PRZYSPIESZENIE ROZWOJU ŚWIADOMOŚCI
23 kwietnia 2017 - UWOLNIENIE OD POCZUCIA WINY I STRACHU, WYBACZENIE SOBIE I INNYM.
30 kwietnia 2017 - POZBYCIE SIĘ WEWNĘTRZNEGO CHAOSU I NIEPOKOJU, OCZYSZCZENIE UMYSŁU Z TOKSYCZNYCH MYŚLI I EMOCJI.
7 maja 2017 - ABSOLUTNE PRZYZWOLENIE NA MATERIALIZACJĘ TEGO CO NAJLEPSZE.
14 maja 2017 - JESTEM CZYSTĄ ŚWIADOMOŚCIĄ
21 maja 2017 - JESTEM ŹRÓDŁEM SZCZĘŚCIA DLA SAMEGO SIEBIE
28 maja 2017:
INTENCJA NR 1:Kocham siebie bezwarunkową miłością. Zasługuję na miłość, otwieram się na nią i przyjmuję ją. Z łatwością uwalniam wszystko, co blokuje miłość w moim życiu. Uwalniam ograniczenia związane z technikami i listami. Widzę sercem. Poznaję i wiążę się z osobą idealnie ze mną zestrojoną - otwieram się na to i przyzwalam. Idealnie do siebie pasujemy na każdej płaszczyźnie życia. Nasz związek i my ewoulujemy razem z każdym dniem.
INTENCJA NR 2: W swojej relacji/małżeństwie czuję spełnienie, miłość i harmonię. Nasz związek i my ewoulujemy razem z każdym dniem. Wszystko co nas spotyka, służy najlepszym możliwościom dla każdego z nas i naszego związku. Wyzbywam się egoizmu. Potrafię widzieć i czuć sercem swojej drugiej połówki. Potrafimy z dwóch ciał stworzyć duchową jedność.
4 czerwca 2017 - OSŁABIENIE CHCIEJSTWA I SZKODLIWEJ STRONY EGO, AKTYWACJA WYŻSZEGO JA
11 czerwca 2017 - OSIĄGAM CELE, KTÓRE SOBIE WYTYCZAM
SERIA II - "LATO Z ABRAHAMEM" - INTENCJE HICKSOWSKIE
18 CZERWCA 2017 - SIĘGAM PO MYŚLI POWODUJĄCE NAJLEPSZE SAMOPOCZUCIE DO JAKIEGOKOLWIEK MIAŁAM/EM DOSTĘP
25 czerwca 2017 - WSZECHŚWIAT JEST W STANIE DOSTARCZYĆ MI COKOLWIEK SOBIE WYOBRAŻĘ
8 lipca 2017 - MAM ZDOLNOŚĆ DO KIEROWANIA MOIMI WŁASNYMI MYŚLAMI
16 lipca 2017 -NAUCZYŁEM/AM SIĘ ZWRACAĆ UWAGĘ NA MOJE UCZUCIA
30 lipca 2017 -MOJE PRAGNIENIA I PRZEKONANIA ZNAJDUJĄ SIĘ W WIBRACYJNEJ HARMONII
SERIA III - WIOSENNE CZYSZCZENIE CZAKR - ODBLOKOWYWANIE I OCZYSZCZANIE CZAKR + INTENCJE ADEKWATNE DO CZAKR